Costume de baie Ieftine 2019

Modele de costume de baie pentru femei

Pantofi aurii stiletto cu toc mic, gros sau cu platforma. Eleganti si ieftini

O multime de preturi mici si reduceri la pantofi aurii de tip stiletto.

Ti-am pregatit o colectie cu modele care au toc mediu si sunt realizate din piele eco ca sa arati ca pe podiumurile de moda.

Incaltari feminine, acesti pantofi aurii ieftini se bucura de succes deoarece datorita nuantei luminoase nu trec neobservati. Culorile metalice reprezinta o tendinta versatila care iti asigura o tinuta perfecta la orice eveniment la care trebuie sa fii convingatoare.

In 2018 aceste bijuterii metalizate sunt disponibile si online completand astfel o tinuta prin care vrei sa iesi din anonimat.

Pe langa nuanta aurie pantofii de acest gen mai prezinta un avantaj pe care multe femei il trec cu vederea. Spunem aceasta pentru ca ei pot fi asortati cu usurinta cu rochii la ocazii speciale, dar mai ales cu salopete elegante sau chiar cu blugi boyfriend.

Tinutele albe alaturi de pantofi aurii ieftini demonstreaza faptul ca poti avea un stil impecabil fara pic de efort.

Pentru a pune in evidenta acest aspect cromatic e nevoie ca la o tinuta de ocazie sa porti si un plic cu pietricele aurii.

Piese vestimentare ultra cunoscute, rochiile de seara lungi din dantela te vor ajuta sa acaparezi toata atentia in contextul in care ai in picioare astfel de pantofi stiletto aurii cu toc mediu.

Poti pastra aceleasi incaltari elegante si atunci cand te hotarasti sa adopti o tinuta cu paiete.

La nunta sau la banchet se potrivesc de minune acesti pantofi deoarece alaturi de o rochie din voal asigura o fluiditate naturala tinutei tale de petrecere.

Aceleasi incaltari sunt suficiente pentru a scoate din anonimat o tinuta casual formata din pantaloni din piele naturala si sacouri trendy.

Direct de pe podiumurile de moda acesti pantofi aurii ieftini pot ajunge in garderoba ta atunci cand participi la ocazii speciale si te asiguram ca faci cele mai bune alegeri.

Daca acum cativa ani nuantele metalice reprezentau o surpriza neasteptata pentru toata lumea, acum ele sunt mai populare ca oricand.

Nu pastra pantofii aurii cu toc mediu doar pentru petrecerile de seara deoarece pot fi integrati atat de simplu si intr-o tinuta casual. Ai nevoie deun tricou alb, de o pereche de blugi cu talie inalta si de o geaca de primavara pentru o schimbare de stil instanta.

Nu-ti fie frica sa asociezi pantofii aurii ieftini cu tricouri in nuante luminoase pentru ca astfel vei dubla efectul metalic al acestora.

O astfel de tinuta va primi mereu complimente si tu vei sti sigur ca esti la moda.

In orice caz daca nu esti hotarata asupra unei tinute iti recomandam sa asociezi perechea ta de pentofi aurii cu toc gros impreuna cu o salopeta neagra pentru o tinuta de seara care va demonstra ca ai stil si eleganta.

Pentru a completa aspectul tau modern ai nevoie si de o pereche de cercei aurii deoarece se stie faptul ca accesoriile metalice nu dau gres niciodata.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :