Costume de baie Ieftine 2019

Modele de costume de baie pentru femei

Sandale Ipanema ieftine pentru femei in Romania. Si papuci eleganti

Vara este anotimpul in care ne bucuram de experiente distractive in vacanta. De ceea ai nevoie de niste sandale prietenoase si potrivite la plaja.

Purtarea pantofilor sau a altor perechi de incaltari asemanatoare trebuie amanata cel putin in concediu. Cu noile sandale Ipanema pentru femei vei putea simti nisipul intre degetele de la picipoare si valurile care iti ating glezna.

Sandalele Ipanema sunt alegerea ideala atunci cand mergi la mare. Eleganta se intalneste cu stilul sic atunci cand vorbim de aceste incaltari. Fabricate din materiale flexibile, este de la sine inteles ca sunt si foarte confortabile.

Chiar si atunci cand intra in contact cu apa se usuca foarte rapid si isi pastreaza culoarea originala.

Asadar aceste sandale Ipanema pentru femei nu reprezinta doar o modalitate prin care iti poti pune in evidenta tinutele elegante si au si un rol foarte practic datorita faptului ca ofera confort sporit.

In strainatate ele sunt la moda de foarte mult timp si sunt cunoscute pentru calitatea lor si pretul accesibil. Daca vrei sa ai parte de un stil modern si tropical atunci trebuie sa incerci aceste sandale care vin tocmsai din Brazilia. In sute de stiluri si culori fiecare femeie poate gasi o pereche care sa corespunda exigentelor sale.

Talpa poate fi din spuma sau material flexibil si in orice caz se va dovedi a fi foarte confortabila.

Este ultra usor sa asortezi o pereche de sandale ieftine Ipanema din simplu motiv ca ele pot fi purtate atat cu pantaloni lungi din denim cat si cu diversi pantaloni scurti. De asemenea aceste sandale de dama sunt usor de adaptat la o tinuta formata dintr-o salopeta de vara.

In acelasi timp, o rochie cu maneci scurte si cu modele florale va arata foarte elegant impreuna cu incaltamintea respectiva. Pana la urma daca ai o camasa lejera de vara si niste pantaloni skinny atunci poti realiza o tinuta casual de sezon doar in cateva secunde.

Ipanema este un brand prezent si in Romania intr-o multime de magazine online. Iti poti cumpara asadar sandalele favorite direct de la noi din tara fara sa mai dai comanda pe un site strain.

Preturile sunt la fel de accesibile si la noi si o pereche de slapi Ipanema dama costa putin peste 40 lei atunci cand sunt reduceri. La fel de ieftine pot fi si sandalele cu platforma de la aceeasi firma. Desi initial o pereche poate costa undeva la 200 lei, daca prinzi o reducere buna o poti cumpara la jumatate din pret.

 

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :